Manu Chao - La Ventura

Dissabte 18/10/2014

Txarango

Divendres 17/10/2014

Calima

Divendres 17/10/2014

Microguagua

Divendres 17/10/2014

Kimbala

Dissabte 18/10/2014

La Sra. Tomasa

Dissapte 18/10/2014

Chicos y Mendez

Divendres 17/10/2014

Los Niños de los Ojos Rojos

Dissabte 18/10/2014

djpanko

DJ Panko Electrorumbaiao

Com és possible unir la riquesa de la percussió brasilera … la màgia de la música balkánica … l’embruix i sentiment del flamenc … amb l’electrònica i els visuals?
Això és “Electrorumbaiao”!
Dj.Panko, un dels Dj més reconeguts de l’escena Mestissa de Barcelona, s’embarca en un nou projecte al costat d’Alan Sousa, gran percussionista de Salvador de Bahia establert a Barcelona. Junts, aposten per sincronitzar els ritmes de Bahia i el flamenc, a través de l’Electrònica.
Contents amb els primers resultats de la seva investigació, decideixen convidar a Anatol Eremciuc un dels millors acordionistes de Moldàvia resident actualment a Barcelona i assidu a les rodes de Forró amb Alan.
La seva aportació va donar un color nou, que encaixa amb gran naturalitat en el Projecte de Panko i Alan. Així que, als ritmes de Baiao i Rumbes se li va afegir l’harmonia balkánica, creant així un so únic i molt especial.
En directe, a més compten amb la presència de Vj. Mongo André Cruz que és l’encarregat del visuals i company de Dj. Panko a Ojos de Brujo i altres projectes. André ha sabut donar la dimensió visual a aquest original projecte musical.
Electrorumbaiao s’ha convertit així en un espectacle interactiu molt potent que tan sols amb quatre persones en escena i una curta trajectòria, ha estat elogiat per molts artistes i pel públic que ha assistit als seus concerts.
És per això que aviat veurà reflectit el seu treball en un Ep de 4 temes.
Electrorumbaiao neix d’una Il·lusió per investigar amb la música i fer a la gent ballar i gaudir al ritme de Baiao, Kuduro, Drum & bass, Rumba, Dubstep, Balkan …
Quatre artistes amb reconegut talent que aposten per una potent Fusió.
Electrorumbaiao ha nascut i es vol presentar al món.