Manu Chao - La Ventura

Dissabte 18/10/2014

Txarango

Divendres 17/10/2014

Calima

Divendres 17/10/2014

Microguagua

Divendres 17/10/2014

Kimbala

Dissabte 18/10/2014

La Sra. Tomasa

Dissapte 18/10/2014

Chicos y Mendez

Divendres 17/10/2014

Los Niños de los Ojos Rojos

Dissabte 18/10/2014

mapa

Accessos

El Parc Nou és al Sud del Prat de Llobregat, justament a la Ronda del Sud al barri de Sant Cosme. És un parc de 15 hectàrees envoltat d’arbres i arbustos. VEURE MAPA

Us recomanem venir amb transport públic: Gràcies a les gestions de l’Ajuntament del Prat, tindrem moltes més facilitats per venir i tornar a casa si no viviu al Prat.

  • Et recomanem que per venir, ho facis des de Plaça Espanya i que agafis el 65 o el 165 (165 més directe). Vénen molt seguits al Prat fins a les 23h. Baixeu a Sant Cosme, teniu tres minuts caminant fins al parc.
  • Per tornar a Barcelona, Castelldefells, l’Hospitalet, Gavà, Viladecans o connectar amb el metro o altres autobusos nocturns, podreu agafar els autobusos nocturns N16 i N17, que tenen una freqüència de pas de 20 minuts i combinats, faran que tinguem un autobús cada 10 minuts.
  • Per tornar a les vostres cases amb el N16 i N17, les nits de divendres a dissabte i de dissabte a diumenge, s’habilitaran les dues parades que podeu veure en aquesta imatge des de les 23: 30h, fins a les 03:00. Fora d’aquest horari, l’autobús segueix funcionant tota la nit, però la seva parada estarà al carrer Riu Llobregat (uns 300 metres de la imatge que us mostrem)
  • D’aquesta manera, poden desplaçar unes 700 persones a l’hora sense haver d’utilitzar transport privat. Pots utilitzar la T10 o comprar bitllet al mateix autobús.

paradasbuses Si per arribar utilitzes el cotxe, informar-te que disposem de més de 3000 aparcaments gratuïts. El Parc Nou és al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat. S’arriba fàcilment seguint les indicacions per arribar al mateix Barri. Posa al teu navegador o mòbil C / Ronda del Sud amb C / Riu Xúquer i arribaràs a la porta del festival. Pots arribar al Prat a RENFE i autobús des de plaça Espanya (65 i 165). Et recomanem també l’ús de cotxe compartit a través de Amovens i Bla Bla Car. Els autobusos públics N16 i N17 funcionen tota la nit i els 65 i 165 entre les 23,30 i les 05:30 no funcionen. COMPARTIR COTXE

  • Darrere d’BlaBlaCar hi ha un Equip humà d’enginyers, dissenyadors, atenció al client, etc, perquè els teus viatges en cotxe compartit siguin una mica còmode, fàcil i ràpid gràcies a totes les funcionalitats a la teva disposició. Només has de gaudir del teu viatge!
  • Amovens és una plataforma gratuïta que facilita l’ús del cotxe compartit entre persones que efectuen recorreguts similars. Funciona com una web de reserves de viatge (com si fossin bitllets d’avió o de tren), però en aquest cas el que es reserven són seients o places de cotxe, ja siguin oferts o demandats, pels mateixos usuaris de Amovens.

Persones amb discapacitat o mobilitat reduïda. L’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda queda assegurada. Un equip de voluntaris estaran a disposició de les persones que ho necessitin, per ajudar-los a moure pel Festival. Caldrà senyalitzacions que indiquin la ubicació dels espais reservats i els lavabos adaptats