Manu Chao - La Ventura

Dissabte 18/10/2014

Txarango

Divendres 17/10/2014

Calima

Divendres 17/10/2014

Microguagua

Divendres 17/10/2014

Kimbala

Dissabte 18/10/2014

La Sra. Tomasa

Dissapte 18/10/2014

Chicos y Mendez

Divendres 17/10/2014

Los Niños de los Ojos Rojos

Dissabte 18/10/2014

Com?

Sincerament…com podem. Esperanzah! cada any és una aventura. Els dos primers anys, va ser un festival sobredimensionat que ens va generar molts problemes econòmics i de sostenibilitat personal. Molta gent de l’equip es va cansar i ens va abandonar, molts van abandonar de manera irresponsable sense fer-se càrrec dels compromisos que havien adquirit.

Esperanzah! va estar a punt d’emportar-se de cop 10 anys de treball de Gats i els pisos, estalvis i la vida de tres persones.

Des de fa dos anys, Esperanzah! s’ha tornat econòmicament sostenible, però els canvis de l’any passat per la coincidència d’un festival que va sorgir espontàniament com a concert antieurovegas (projecte amic i amb el qual ràpidament es van generar sinergies) i els canvis una setmana abans de celebrar-se el festival a causa de la resposta del mafiós Adelson del projecte d’Eurovegas, van fer que sorgissin problemes i que moltes persones de l’equip es tornessin a desil·lusionar.

Aquest any s’ha renovat la il·lusió, hi ha gent nova a l’equip, s’ha buscat un nou model que ha generat moltes i noves complicitats. Per això, aquest cinquena edició, des del començament, a través del treball previ, el finançament #avaloesperanzah o la campanya de crowfunding, està buscant la resposta de la comunitat i de la base social, que és l’única cosa que pot sostenir un festival com Esperanzah!.

Esperanzah! es construeix entre moltes persones, per això, esperem que aquestes quatre línies serveixin per fer una crida a allò que realment pot donar resposta a aquest apartat: LA TEVA PARTICIPACIÓ i EL TEU SUPORT.