Manu Chao - La Ventura

Dissabte 18/10/2014

Txarango

Divendres 17/10/2014

Calima

Divendres 17/10/2014

Microguagua

Divendres 17/10/2014

Kimbala

Dissabte 18/10/2014

La Sra. Tomasa

Dissapte 18/10/2014

Chicos y Mendez

Divendres 17/10/2014

Los Niños de los Ojos Rojos

Dissabte 18/10/2014

Per què?

Tothom necessita Esperanzah!

Esperanzah! és un festival que fa possible, a través de la cultura i la reflexió, que moltes persones coneguin, aprenguin, comparteixin i gaudeixin de debats sobre temes que ens afecten, (com la sobirania alimentària, la justícia climàtica, el dret al treball, la iniciativa Xarxem el Delta o la negativa al projecte d’Eurovegas), noves formes de relació, noves amistats, noves formes de mobilitzar-nos per allò que ens preocupa o ens motiva, alhora que ens fa gaudir de les millors músiques del món.

Esperanzah! no és un festival més, és el Festival. Un festival sostenible en tots els sentits, on tothom hi té cabuda: nens/es, joves, adults, embarassades, persones amb mobilitat reduïda i persones grans. Un festival que s’autogestiona amb la col·laboració de voluntaris/es, músics, tècnics, treballadors ….

Arribar a aquesta 5a edició del festival, ha costat molt. Molta gent, il·lusions, esforços i recursos s’han quedat a mig camí, per això també és important intentar-ho, ja que després de tant d’esforç, segur que en algun moment arriba una recompensa.

En moments com els que vivim, garantir l’accés a la cultura per a tothom i començar a construir nous models de construcció comunitària entorn de la cultura, són elements de vital importància.

Finalment, cal destacar el potencial d’un esdeveniment com Esperanzah! a l’hora de crear ocupació. No és una feina estable, perquè un festival té una durada determinada, però el 80% del pressupost del festival per a l’any 2013 (30.213 €), es destinarà a crear ocupació de manera directa o indirecta i només el 20% es destinarà a partides tècniques, amortitzacions o despeses financeres. Moltes de les despeses d’aquest 20% es realitzen a través d’empreses i entitats d’economia social com Coop57 o Arcs Cooperativa.